En forrygende familielejr i sommersol på Lyngså Klit Masser af frivillige og flygtningen mødtes i sommerlandet

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

For niende gang havde Røde Kors samlet flygtninge og frivillige til familielejr på Klitten i Lyngså, det var flygtninge og frivillige fra Hjørring, og Sæby lokalafdelinger – vi havde også flygtninge med fra Frederikshavn.

Som de andre år blev det en rigtig god weekend med et godt sammenhold, den var både hyggelig, festlig og fornøjelig – og der var godt vejr hele weekenden.

Mange frivillige deltog fra Ungdommens Røde Kors i Aalborg og de var gode til at lege med børnene, bl.a. havde de ansigtsmaling med, hvilket altid er et hit.

Lørdag formiddag havde Ungdommens Røde Kors ”kreativt værksted”, hvor interesserede kunne lave smykker og meget andet, mens andre boltrede sig rundt omkring på boldbane og legeplads.

Om eftermiddagen var der besøg af Cirkus Showie – som både underholdt og ”underviste” – der var vist emner til nye klovne iblandt os – hvem ved, måske har stedet fået sin helt egen klovn nu.

Et af lørdagens højdepunkter var den kurdiske festmiddag. Der blev lavet mad hele eftermiddagen og det var en stor kulinariske oplevelse. Sidst på aftenen blev der danset kurdisk dans, hvor alle kunne være med

Nogle var bevæbnet med net og andre med badetøj, da turen gik til stranden søndag formiddag i strålende solskin. Der var varme i luften så der var vandgang og der blev hjembragt fangst.

På en lejr er der selvfølgelig også lejrbål, og der var gang i både popcorn og pandekagebagning

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk