En messe for hele lokalsamfundet

Onsild-borgerne stod sammen om at støtte lokale formål, da der søndag blev afholdt messe i hallen

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ONSILD:Parkeringspladsen var stuvende fuld allerede fra morgenstunden, da der søndag blev afholdt messe i Onsild Hallen.

Her havde private borgere såvel som virksomheder mulighed for at købe en stand og få solgt ud af diverse hobbyprojekter, gammelt legetøj - eller blot få sig en snak med byens borgere.

- Vi vil gerne vise, at vi stadig støtter lokalområdet. At bare fordi, vi er flyttet, så har vi ikke glemt, at der sker noget her i Onsild, fortæller Jonna Danielsen, der er kunderådgiver i Danske Andelskassers Bank.

Banken lukkede sin afdeling i Onsild tilbage i 2009. Alligevel er Jonna Danielsen fortsat med at komme og kan efterhånden fejre 10 års jubilæum på messen.

- Det er rigtig hyggeligt. Så får vi også snakket lidt med borgerne - de kommer jo ikke så ofte i banken i dag, siger Jonna Danielsen om messen, der er arrangeret af Onsild Husmoderforening og har til formål at støtte lokale gøremål.

I år går et potentielt overskud fra salget af stande og entre eksempelvis til en begivenhed, som kommer byens borgere til gode.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk