En stor dag for børnene

Børndyrskuet i Nørholm var en stor succes

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Og som burene da blev gjort klare og pyntet op.

AALBORG:En stor af de dyreglade børn i Nørholm-området var supertidligt oppe lørdag morgen.

For de skulle nemlig til dyrskue på pladsen ved IF Bjørn, og så var der jo lige nogle kæledyr, der skulle pudses op og af til den helt store konkurrence.

Og der var ikke plads til syvsoveri, for Børnedyrskuet krævede at dyrene skulle være på pladsen senest kl. 9.15.

Børnedyrskuet var åbent for kære og velpassede husdyr, men også særlige slags dyr, som børnene måske ikke har mulighed for at have det som faste husdyr. Det gjaldt alt lige fra heste, hunde, katte og høns til marsvin, undulater, skildpadder, edderkopper og vandrende pinde, mariehøns, vinbjergsnegle, kun fantasien satte grænser.

Og dog - ingen regler uden undtagelser. Klovbærende dyr, som køer, grise, får og geder måtte ikke medbringes, da det kræver en særlig attest.

Dyrskuet startede kl. 9.30 med Karsten Mortensen, Arne Buus Madsen, Helle Andersen og Katrine Illum, som retfærdige dommere.

Efter dommerkomiteen havde været rundt og se på dyrene og få en snak med børnene, kunne alle tage beundringsturen rundt.

Efter dyrskuet om formiddagen var der mulighed for at kaste sig ud i de forskellige aktivitetsboder og konkurrencer i løbet af eftermiddagen.

Forældrerådet for Fidusen havde bål, hvor man kunne bage sin egen pandekage og poppe popcorn og meget meget mere indne løjerne sluttede ved 16-tiden.

Overskuddet fra Børnedyrskuerne samles i Børnedyrskue Fonden, som kan søges af alle, der vil lave aktiviteter for og med børn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.