Øster Jølby

En uge i Frikøbing

Eleverne på Øster Jølby Friskole har i denne uge styret deres eget lille samfund

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I Frikøbing er der også en café. Menuen er skiftet hver dag. Denne dag lød den på pizzasnegle, pølsehorn og nudelsalat. Foto: Peter Mørk

ØSTER JØLBY: Øster Jølby Friskole har i denne uge været omdannet til minisamfundet Frikøbing, med butikker og spisesteder, banker, et skattekontor, et jobcenter og et borgmesterkontor som i det virkelig samfund.

Ifølge skoleder Marianne Svenningsen er der meget, man kan lære af en uge i Frikøbing.

- Formålet har været at have en leg med det, hvor alle har lyst til at deltage, så der bliver noget læring i det. De store har søgt lederstillinger, lavet jobansøgninger og været til samtaler, og de andre har prøvet at have et arbejde, hvor man skal komme til tiden. Og så har de skulle hjælpe hinanden med at få samfundet til at fungere, fortæller hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.