En verden af velvære

Seasons Spa er rykket ind på Ruths Hotel

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Wellness-afdelingen på Ruths Hotel har siden midten af december haft ny indehaver.

Det er kosmetiker Gitte Madsen, som bor i Skagen, der har overtaget. I årets første måneder er der blevet malet og renoveret i lokalerne, og snart er sidste håndværkerhånd færdig.

Seasons Spa, som Ruths Wellness nu hedder, tilbyder en lang række af specialiserede krop- og ansigtsbehandlinger.

For eksempel kan man i menukortet finde velværebehandlinger som ”Uplift Your Mood”, ”Detox and Revive” og massage med varme lavasten.

Og der findes både sauna, dampbad, massagebruser og et opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30-32 grader.

- Vi tilbyder mange forskellige og specialiserede behandlinger, og udover de klassiske og de eksklusive behandlinger til krop og ansigt, vil vi også tilbyde særligt årstidsbestemte behandlinger inspireret af den smukke natur her omkring os, fortæller Gitte Madsen.

For alle

Hun er hoteluddannet på Hindsgavl Slot og har mere end 14 år bag sig på danske og udenlandske hoteller, deriblandt det berømte spa-hotel La Residencia på Mallorca.

Dertil er hun uddannet kosmetiker, og er som sine ansatte i Seasons Spa specialuddannet i alle de behandlinger, der tilbydes.

Blandt de ansatte er massør, fysioterapeut og kosmetiker Nanna Hedemann, der også tilbyder varmvandstræning.

Selvom wellness-afdelingen ligger på Ruths Hotel, er den bestemt ikke kun for de gæster, som bor der.

- Vi vil rigtig gerne have besøg af lokale. Og det behøver ikke være for at få en behandling. Hvis man trænger til en tur i sauna eller det varme bassin, eller vil motionere lidt for sig selv, er man hjerteligt velkommen, siger Gitte Madsen.

Udover de fire wellness-kabiner, shoppen, loungen og varmtvandsbassinet, tilbydes træningsredskaber i form af cykler, løbebånd, romaskine og en power-plate.

Med overtagelsen bliver åbningstiderne i wellness-afdelingen udvidet, ligesom det er blevet muligt at booke tider i hotellets reception.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.