Endelig: Superpar bekræfter graviditet

Sangeren Justin Timberlake kysser skuespillerinden Jessica Biels voksende mave på et nyt billede og kalder det sit livs bedste gave.

Der har længe svirret forlydender om, at Hollywood-parret Justin Timberlake og Jessica Biel venter deres første barn sammen, men først nu afslører superstjernerne deres søde, spirende hemmelighed i anledning af Timberlakes fødselsdag.

På hans Instagram-profil har "SexyBack"-hitmageren delt et billede, hvor han har plantet et kæmpe kys på sin 32-årige skuespillerkones babybule.

- Tusind tak til jer alle for fødselsdagshilsnerne. Dette år får jeg den bedste gave nogensinde, skriver Timberlake, der den 31. januar fyldte 34.

Til teksten har sangeren ledsaget de afslørende ord: "Dreng eller pige," "du ved det ikke," "vi ved det ikke en gang," "vi vædder om det."

Dermed røber parret også, at de endnu ikke ved, om det bliver en lille purk eller prinsesse, der flytter ind hos dem til foråret.

Timberlake og Biel har datet hinanden siden 2007, i 2011 blev de forlovet og giftede sig i Italien i 2012. Inden da har popprinsen kysset på andre kendte kvinder såsom skuespillerinden Cameron Diaz og sangerinden Britney Spears, som han begge har været i længerevarende forhold med.

Se billedet af Timberlake, der kysser Biels spirende mave her: http://instagram.com/p/yiWvACydvT/?modal=true

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.