Endnu en DM-titel til handelsskolen

Håndboldholdet fra EUC Nordvest til tops i Silkeborg

David Højmark
Holdet fra EUC Nordvest med den store pokal som vindere af danmarksmesterskabet. Bagerst fra venstre: Oliver Alsøer, Nicklas Graugaard, Matthias Lynggaard, Christian Lindgren, Simon Vestergaard, Kristian Møller, Niels Bak Jessen, Frederik Tilsted og træner Lars Krarup. Forrest fra venstre: Kasper Fruerlund Kristiansen, Rasmus Fogh Frederiksen, Nikolaj Bech Nielsen og Andreas Dam. Foto: privat
Sport 1. marts 2018 12:18

SILKEBORG: Ingen handelsskoleelever spiller håndbold lige så godt som dem på Mors.

Det blev endnu engang slået fast ved årets DM for handelsskoler, da EUC Nordvest for femte år i træk nåede finalen - og for fjerde gang løb med sejren.

I de afgørende kampe onsdag lagde holdet fra Mors ud med en nem sejr i semifinalen, da Tønder blev slået med hele 17-9.

I finalen ventede nu Holstebro - og det udviklede sig til en særdeles spændende kamp. I sidste ende lykkedes det altså morsingboerne at tilbageerobre den titel, øen mistede med nederlaget til Skjern i sidste års DM-finale for handelsskoler.

Årets mesterhold bestod af en flok med klubbaggrund i både Mors-Thy Håndbold, HF Mors, VIF og IF Nordmors - og netop det betragter Lars "Landmand" Nielsen, daglig leder af Sports College Mors og assistenttræner for Lars Krarup ved DM for handelsskoler, som et udtryk for det lokale talentarbejdes succes.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...