Endnu en DM-titel til handelsskolen

Håndboldholdet fra EUC Nordvest til tops i Silkeborg

David Højmark
Holdet fra EUC Nordvest med den store pokal som vindere af danmarksmesterskabet. Bagerst fra venstre: Oliver Alsøer, Nicklas Graugaard, Matthias Lynggaard, Christian Lindgren, Simon Vestergaard, Kristian Møller, Niels Bak Jessen, Frederik Tilsted og træner Lars Krarup. Forrest fra venstre: Kasper Fruerlund Kristiansen, Rasmus Fogh Frederiksen, Nikolaj Bech Nielsen og Andreas Dam. Foto: privat
Sport 1. marts 2018 12:18

SILKEBORG: Ingen handelsskoleelever spiller håndbold lige så godt som dem på Mors.

Det blev endnu engang slået fast ved årets DM for handelsskoler, da EUC Nordvest for femte år i træk nåede finalen - og for fjerde gang løb med sejren.

I de afgørende kampe onsdag lagde holdet fra Mors ud med en nem sejr i semifinalen, da Tønder blev slået med hele 17-9.

I finalen ventede nu Holstebro - og det udviklede sig til en særdeles spændende kamp. I sidste ende lykkedes det altså morsingboerne at tilbageerobre den titel, øen mistede med nederlaget til Skjern i sidste års DM-finale for handelsskoler.

Årets mesterhold bestod af en flok med klubbaggrund i både Mors-Thy Håndbold, HF Mors, VIF og IF Nordmors - og netop det betragter Lars "Landmand" Nielsen, daglig leder af Sports College Mors og assistenttræner for Lars Krarup ved DM for handelsskoler, som et udtryk for det lokale talentarbejdes succes.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...