Endnu en mand er tiltalt i Oldefarsagen

En 69-årig far til to af drengene i Oldefarsagen er tiltalt for seksuel krænkelse af en niece, som også har fortalt at hun er blevet seksuelt misbrugt af ”oldefaren”

Retten i HjørringFoto: Bente Poder

Retten i HjørringFoto: Bente Poder

HJØRRING:Nordjyllands Politi har tiltalt endnu en mand i forbindelse med den verserende Oldefarsag, som kører for Retten i Hjørring.

Der er tale om en 69-årig mand fra mindre landsby i Hjørring Kommune, som er far til to drenge, som ”oldefaren” er tiltalt for at have seksuelt misbrugt.

I følge anklageskriftet er den 69-årige mand tiltalt for ved flere tilfælde at haft samleje og anden kønslig omgang med en niece fra hun var 6-11 år.

Måske egnet til behandling

Niecen er i dag voksen, og i følge politiet, blev hun som barn også seksuelt misbrugt af den 80-årige ”oldefar” fra Brønderslev, som er tiltalt for seksuelle overgreb på ni børn i nær og fjern familie. Den unge kvinde er fjernt i familie med ”oldefarens” ekskone. Der falder dom i den sag den 29. august.

Den 69-årige mand er blevet mentalundersøgt og fundet egnet til en sexologisk behandling.

Afgørelsen er sendt til et visitationsudvalg, der skal tage endelig stilling til, hvorvidt den ældre mand skal i behandling for sine handlinger frem for at få en fængselsstraf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden