Energihuset udvider mod vest

Rådgivningsfirma i Sæby har overtaget ingeniørfirma i Hirtshals for at ekspandere i Hjørring Kommune

Johnn Vittrup (i midten), Tina Laursen og Mads Peter Sørensen udvider deres aktiviteter med Energihuset A/S med overtagelse af Ejvind Rasmussen ApS i Hirtshals. Foto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Johnn Vittrup (i midten), Tina Laursen og Mads Peter Sørensen udvider deres aktiviteter med Energihuset A/S med overtagelse af Ejvind Rasmussen ApS i Hirtshals. Foto: Bente Poder Bente Poder

HIRTSHALS:Ejerne af Energihuset i Sæby har overtaget det rådgivende ingeniørfirma Ejvind Rasmussen ApS i Hirtshals, og det er sket med henblik på at udvide aktiviteterne.

Overtagelsen skete den 1. januar 2013, og de tre partnere i Energihuset har i de seneste dage været i gang med at indrette kontor i Østergade ved runddelen.

Her er der foreløbigt etableret tre arbejdspladser, hvoraf den ene vil tilhøre Ejvind Rasmussen i det næste halvandet år.

- Hirtshals er et oplagt sted for os at udvide. Der er et stort potentiale i havnen. Der er ikke etableret andre rådgivende ingeniørfirmaer i Hirtshals, og byen er et godt udgangspunkt for at få opgaver i hele kommunen, siger civilingeniør Mads Peter Sørensen, som vil være i Hirtshals på deltid.

Han var med til at starte Energihuset i Sæby i efteråret 2011 sammen med arkitekt Tina Laursen, og energivejleder Johnny Vittrup, der er daglig leder.

På kontoret ved østkysten er der nu seks arbejdspladser på grund af stor vækst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk