Nystartet slagteri kæmper med næb og kløer

Opstarten af fjerkræslagteri har kostet dyre lærepenge

De levende ænder hænges op i kroge i den ene ende af produktionen og havner i den anden ende, døde, plukkede og klar til at få fjernet indvolde af den næste medarbejder i et andet lokale. <i>Foto: Martin Damgård</i>

De levende ænder hænges op i kroge i den ene ende af produktionen og havner i den anden ende, døde, plukkede og klar til at få fjernet indvolde af den næste medarbejder i et andet lokale. Foto: Martin Damgård

LØKKEN: Dagens produktion er en specialproduktion på 600 ænder til en fin københavnsk restaurant. Det tager ikke mange minutter at køre dyrene gennem...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.