Aalborg Storcenter er solgt - ejer fortsætter som medejer

Den hidtidige ejer er også ejer af det selskab, der står som ejer fra årsskiftet

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:1. januar 2021 overtager Danske Shoppingcentre det populære Aalborg Storcenter, der med sine 52.000 kvadratmeter butiksareal, er det største shoppingcenter i Nordjylland. Aalborg Storcenter ligger sammen med et af Danmarks største Bilka-varehuse.

Det oplyser Danske Shoppingcentre i en pressemeddelelse.

Det er ATP Ejendomme, der som nuværende ejer af centret har solgt det til Danske Shoppingcentre. ATP Ejendomme får dog fortsat en finger med i spillet, da Danske Shoppingcentre er ejet af ATP Ejendomme og Danica Pension. Aalborg Storcenter er således solgt til et selskab, den hidtidige ejer også er medejer af.

-Vi udvider vores portefølje med endnu et stærkt shoppingcenter og styrker vores position i Nordjylland, hvor vi i forvejen ejer Friis Shoppingcenter i Aalborg centrum, udtaler Jesper Faurholdt, adm. direktør for Danske Shoppingcentre, i pressemeddelelsen.

Også hos ATP Ejendomme er der tilfredshed med salget:

- Overdragelsen har ligget i kortene siden etableringen af Danske Shoppingcentre i begyndelsen af 2018, og det er meget tilfredsstillende for os, at Aalborg Storcenter fremadrettet får gavn af den erfaring og ekspertise, som Danske Shoppingcentre besidder, lyder det fra administrerende direktør Martin Vang Hansen.

Aalborg Storcenter

Ligger i City Syd.

Centret består af 80 specialbutikker heraf otte spisesteder.

Aalborg Storcenter bliver det 18. shoppingcenter hos Danske Shoppingcentre.

Centret har årligt mere end 6,4 millioner besøgende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.