Aalborg-familie overtager Aarhus-hotel

Familien Bühlmann udvider hotel-imperiet

Anemette og Danni Bühlmann overtager kendt Aarhus-hotel. PR-foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset

Anemette og Danni Bühlmann overtager kendt Aarhus-hotel. PR-foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset

AALBORG:Boutique-hotellet Villa Provence på Fredens Torv i Aarhus er blevet handlet. Ejerskabet og driften forlader 1. oktober stifterne, de nuværende ejere og værter, ægteparret Steen og Anette Stenstrup - og overlades til familien Bühlmann, der i foreløbig tre generationer har drevet herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg.

Familien har i de senere år desuden udvidet forretningen ved også at påtage sig driften af eksempelvis Nørre Vosborg Herregård ved Holstebro, det snart åbningsklare, nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg samt Airport Hotel i Aalborg Lufthavn, ligesom man også driver Restaurant Victors Madhus og AaB Sport Event.

Det aarhusianske hotel har 39 individuelt indrettede værelser og suiter - samt knap 20 ansatte. Hotellet blev i 2018 kåret som årets højest ratede danske hotel af rejseportalen Tripadvisors brugere.

Fra familien Bühlmann bliver det Peter Chr. Bühlmann Jensen - kendt bl.a. som mangeårig direktør på Ruths Hotel - der bliver ny daglig vært. Bühlmann-forretningens koncernledelse udgøres af Peters Christian datter og svigersøn, Anemette og Danni Bühlmann.

- Vi har i årevis fulgt med i og beundret Stenstrups imponerende udvikling og drift af den helt ekstraordinære og meget autentiske hoteloplevelse, som Villa Provence tilbyder. Anette og Steen har kendt til vores langvarige respekt, så da et skifte blev muligt, havde vi ikke svært ved at gå ind i en forhandling, fortæller direktørparret og indehaver Anemette og Danni Bühlmann i en pressemeddelelse.

De fremhæver desuden, at far og svigerfar Peter Christian Bühlmann med jævne mellemrum har nævnt, hvordan han netop en gang i ”sit næste liv” gerne ville drive sådan en type personligt sted baseret på dejlige, individuelle værelser, excellent morgenmad og direkte kundekontakt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.