Er du også begyndt at arbejde efter reglerne? Så er du en del af en ny trend

"Quiet quitting” handler ikke om at forlade sit job - men om at gøre præcis det, man er ansat til. Hverken mere eller mindre.

"Virksomheder skal lære at forstå, at de ikke ejer de ansattes tid. Man skal koncentrere sig om værdien af dét, de laver, fremfor hvor lang tid de er på arbejde,” siger Dennis Nørmark, der er antropolog. <i>Ritzau Scanpix</i>

"Virksomheder skal lære at forstå, at de ikke ejer de ansattes tid. Man skal koncentrere sig om værdien af dét, de laver, fremfor hvor lang tid de er på arbejde,” siger Dennis Nørmark, der er antropolog. Ritzau Scanpix

"Quiet quitting” er et nyt fænomen, der har spredt sig på sociale medier med en opfordring til kun at gøre præcis dét, man er ansat til. Antropolog Dennis Nørmark kalder det en åbenlys og nødvendig udvikling.

- De seneste 20 år har vi fået ørerne tudet fulde af konsulenter og HR-folk, der har besnakket os til at tro, at vi henter vores primære identitet i det job, vi har. Men folk er begyndt at gennemskue det. De gider ikke mere, siger Dennis Nørmark.

Læs mere om tendensen og dens baggrund i Det Nordjyske Mediehus' nye personlige erhvervsmedie, Vigeur.

Du finder artiklen her: Er du også holdt op med at tjekke mails efter arbejdstid? Så er du en del af ny trend

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden