ISS åbner stærkt på Børsen oven på opjustering

Serviceselskabet ISS har hævet forventningerne til 2022. Det sender aktien til tops i C25-indekset tirsdag.

2022 bliver bedre end hidtil ventet for serviceselskabet ISS, der mandag aften opjusterede sine forventninger til det igangværende regnskabsår.

Det kvitterer investorerne på Nasdaq Copenhagen for ved at sende aktien op med omkring fem procent fra morgenstunden, hvor den handles omkring kurs 122.

ISS, der blandt andet står for rengøring, kantinedrift, sikkerhed og generel facility management, har dermed lagt sig pænt i front for de øvrige selskaber i C25-indekset.

Mandagens opjustering omfatter en vækstprognose, der nu hedder "over fire procent". Indtil da havde man kun turdet love en fremgang på "over to procent".

Det skyldes, at de negative effekter af covid-19 bliver mindre, og at de ansatte hos ISS' kunder i højere grad vender tilbage til deres arbejdspladser igen.

Omsætningen i første kvartal i år er således også steget med 3,6 procent i forhold til samme periode sidste år. Her måtte man tilsvarende konstatere et fald på 8,8 procent.

Med undtagelse af Food Services-divisionen er omsætningen således over niveauet før corona i alle forretningsben.

Demant A/S bliver belønnet for sit førstekvartalregnskab med en stigning på 1,4 procent. Omvendt falder Jyske Bank knap to procent ovenpå fremlæggelsen af sine tal for første kvartal.

Det samlede C25-indeks stiger med 0,3 procent til 1735.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.