Kenney flyttede hjemmefra som 14-årig: Nu er han succesrig direktør

Viljestyrke, nysgerrighed og entreprenør-gen har bragt 38-årige Kenney Schmidt Christiansen langt

Kenney Schmidt Christiansen er netop blevet udnævnt til øverste chef i GateHouse, hvor han med sin stålvilje har formået at vippe feltet af øvrige ansøgere af banen, trods sin unge alder. Det er nærmest blevet et mantra for ham, at man kan, hvad man vil – blot man har viljen til det. <i>Foto: Martin Damgård</i>

Kenney Schmidt Christiansen er netop blevet udnævnt til øverste chef i GateHouse, hvor han med sin stålvilje har formået at vippe feltet af øvrige ansøgere af banen, trods sin unge alder. Det er nærmest blevet et mantra for ham, at man kan, hvad man vil – blot man har viljen til det. Foto: Martin Damgård

NØRRESUNDBY: Kenney Schmidt Christiansen har altid været særdeles målrettet på egne vegne - og konkurrencemenneske til det ekstreme.

Men efterhånden har GateHouse-direktøren fundet ud af, at fællesskab og holdånd er afgørende, hvis en virksomhed skal have succes.

- Du kan tage en dårlig idé og give til et godt hold - og så kan de få den til at vækste. Du kan også tage en god ide og give den til et dårligt hold - og så kan de ødelægge hele skidtet, siger han.

Læs portrættet af den 38-årige direktør og hør, hvorfor han måtte flytte hjemmefra som 14-årig. Det kan du gøre hos Det Nordjyske Mediehus' personlige erhvervsmedie, Vigeur.

Du finder artiklen her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
23-årig skyldig i at have dræbt 27-årig efter bytur
Luk