Ledergruppe køber sig ind i Happydays

Firma fra Frederikshavn får større ejerkreds

Ledergruppen har købt sig ind i Happydays. PR-foto: Happydays

Ledergruppen har købt sig ind i Happydays. PR-foto: Happydays

FREDERIKSHAVN:Rejsevirksomheden Happydays i Frederikshavn har pr. 1. september udvidet ejerkredsen. Den eksisterende ledergruppe - bestående af Britt Reese, Karin Wenzel, Lenard Amdisen, Per Sørensen og John Roald Jensen - har overtaget 60 pocent af aktierne i virksomheden.

De hidtidige ejere, Knud Nielsen og Søren Idun, beholder hver 20 procent af aktiebeholdningen, ligesom Søren Idun fortsætter som administrerende direktør.

Happydays formidler kør selv-rejser til hoteller i 12 europæiske lande og blev grundlagt 1. april 2004. Medlemmerne af ledergruppen har hver især været ansat hos Happydays i mere end 10 år og kender således virksomheden til bunds.

Aktieoverdragelsen var allerede planlagt, da coronakrisen ramte rejsebranchen. Krisen har givet store udfordringer både i processen og virksomhedens dagligdag, men det er en enig ejerkreds, der i dag ser positivt på fremtiden på trods af de mange usikkerhedsmomenter og i fællesskab vil arbejde hårdt på at indhente markedet samt videreføre Happydays’ vision om at skabe rejser med glæde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.