Lokalt slagteri bygger nyt for over 300 millioner kroner

Europas mest moderne slagteri er vokset frem på en mark langt ude på landet. Nu skal det for alvor i gang

Årtiers fremgang og en omsætning, der har rundet en milliard kroner, fører nu til, at Himmerlandskød i fremtiden kan slagte op mod 150.000 stykker kvæg om året. Administrerende direktør Lars Andesen glæder sig til, at slagteriet går i gang lige om lidt.  <i>Foto: Martin Damgård</i>

Årtiers fremgang og en omsætning, der har rundet en milliard kroner, fører nu til, at Himmerlandskød i fremtiden kan slagte op mod 150.000 stykker kvæg om året. Administrerende direktør Lars Andesen glæder sig til, at slagteriet går i gang lige om lidt.  Foto: Martin Damgård

AALESTRUP:20 minutter tager det. Så er koen blevet til kød, der hænger til køling, mens skind, hoved, indvolde og andre løsdele er sorteret fra med n...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.