LOOP er i superform - tjener rekordmange millioner

Aalborgensiske LOOP A/S regner med at nå 180 danske centre - og kigger også mod udlandet

LOOP A/S præsenterer rekordregnskab - og satser på at nå 180 danske fitnesscentre indenfor få år.

LOOP A/S præsenterer rekordregnskab - og satser på at nå 180 danske fitnesscentre indenfor få år.

AALBORG:Franchisebaserede LOOP A/S - der har hovedkontor i Aalborg - er i fremragende form.

Fitnesskæden er landets næststørste efter Fitness World - og har netop præsenteret sit bedste regnskab til dato. LOOP A/S leverer et overskud på 9,1 millioner kroner efter skat.

I starten af regnskabsåret 2019 rundede kæden 100 fitnesscentre på landsplan - og inden udgangen af marts 2020 når man faktisk 125 centre, så det går lige nu rigtigt stærkt i LOOP A/S.

I en pressemeddelelse siger den administrerende direktør Brian Schneider:

- Vi har mere end fordoblet antallet af LOOP-centre de sidste tre år, og vores 2019-resultat er et udtryk for stor tilgang af nye medlemmer over hele Danmark. For en franchise-forretning som vores er det af stor betydning, fordi det øger interessen for at investere i LOOP-konceptet. Det gælder ikke mindst blandt vores eksisterende franchisepartnere, hvor flere udnytter den positive udvikling til at udvide deres forretning med et center mere.

Kæden har tidligere vurderet, at der er plads til cirka 150 LOOP-centre i Danmark. Det tal er nu opjusteret med en forventning om, at LOOP-kæden kan vokse til omkring 180 centre i Danmark over de næste tre-fire år.

Kigger udenfor Danmark

LOOP-centrene findes i øvrigt ikke længere kun i Danmark. Således har Brian Schneider aldrig lagt skjul på, at det på længere sigt er fra udlandet, at væksten skal komme.

I efteråret åbnede man et center i Spanien, hvor man indgik en aftale med en investorgruppe om rettighederne til LOOP-konceptet på det spanske marked. Det første center, som ligger i San Javier, er allerede udvidet og solgt videre til en ny franchisepartner, som arbejder på at åbne yderligere et par centre i det sydøstlige Spanien.

- Vi har fået en rigtig stærk investorgruppe ind, som allerede er i dialog med en ret stor gruppe af potentielle franchisepartnere. Jeg vil derfor ikke være overrasket, hvis vi åbner 5-10 LOOP-centre i Spanien i 2020, siger Brian Schneider i førnævnte pressemeddelelse.

LOOP Fitness har i Spanien valgt en franchisemodel, hvor investorgruppen ejer centrene, mens lokale partnere står for driften. Det sker for at gøre det lettere for lokale ildsjæle at investere i LOOP sammenlignet med i Danmark, hvor franchisepartneren selv finansierer etableringen af centret.

Yderligere et land på vej

LOOP Fitness har i 2019 valgt at lukke ned for aktiviteterne i Kina, hvor kæden siden 2018 har haft et center i millionbyen Guangzhou.

- Det er desværre ikke lykkedes at skabe et bæredygtigt setup i Kina, og derfor er aktiviteterne indstillet for nuværende, siger Brian Schneider.

Han kan til gengæld glæde sig over en positiv udvikling i Polen, hvor der arbejdes på yderligere etableringer foruden det eksisterende LOOP-center i Warszawa, som åbnede i 2018.

- Vi oplever generelt stor interesse for at eksportere vores træningskoncept til udlandet og er i fremskredne forhandlinger om at etablere LOOP på yderligere et marked, som vi forventer at kunne løfte sløret for senere på året, siger Brian Schneider.

Fremgang hos LOOP

Kilde: Cvr
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk