Netcompany vokser både på omsætning og antal ansatte

Netcompanys tredje kvartal bød på en kraftig vækst ansporet af opkøbet af Intrasoft og mange nye ansatte.

Netcompanys administrerende direktør, André Rogaczewski, har tilsyneladende fået styr på personalesituationen. Selskabet beskæftiger nu omkring 7000 ansatte. (Arkivfoto). <i>Philip Davali/Ritzau Scanpix</i>

Netcompanys administrerende direktør, André Rogaczewski, har tilsyneladende fået styr på personalesituationen. Selskabet beskæftiger nu omkring 7000 ansatte. (Arkivfoto). Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der er fart på i it-selskabet Netcompany, som hen over det seneste år er vokset kraftigt, både når man kigger på omsætningen, men også på antal ansatte.

Det skyldes ikke mindst opkøbet af det luxembourgske selskab Intrasoft, der blev annonceret for et års tid siden, og som nu er en integreret del af koncernen under navnet Netcompany-Intrasoft.

Regnskabet for tredje kvartal viser således en omsætning på mere end 1,3 milliarder kroner svarende til en vækst på 69 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Heraf kan 50 procentpoint henføres til Netcompany-Intrasoft, mens resten altså er organisk vækst i moderselskabet.

Antallet af ansatte er hen over det seneste år mere end fordoblet fra 3385 til 7039. Heraf stammer 3088 af de nye ansigter fra Netcompany-Intrasoft.

Selskabets administrerende direktør, André Rogaczewski, noterer sig i den forbindelse, at det i højere grad er lykkedes at fastholde de eksisterende medarbejdere og ansatte nye kolleger.

- Vores evne til at tiltrække nye ansatte er intakt, samtidig med at færre forlader os. Det giver os et stærkt fundament til fortsat at føje nye ansatte til Netcompany-familien, siger han i en kommentar til regnskabet.

Netop dette fremhæver Per Hansen, der er investeringsøkonom hos investeringsportalen Nordnet, som en vigtig meddelelse til markedet.

- Det var netop her, hvor Netcompany fejlede i andet kvartal uden på overbevisende måde at kunne vise investorerne, at det var midlertidigt, skriver han i en kommentar til regnskabet, som han kalder "bedre end ventet".

Netcompany kommer ud af kvartalet med et driftsoverskud på 309 millioner kroner mod 221 millioner i tredje kvartal sidste år.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.