Nordjysk tøjfirma skal levere til herrelandsholdet

Herrelandsholdet og det danske herretøjsbrand Shaping New Tomorrow har indgået en toårig tøjaftale.

Landsholdsspillerne i nordjysk outfit. <i>Foto: DBU</i>

Landsholdsspillerne i nordjysk outfit. Foto: DBU

NORDJYLLAND:Det danske herrelandshold i fodbold og det danske herretøjsbrand fra Aalborg, Shaping New Tomorrow, har indgået en stor toårig aftale.

I forbindelse med landsholdssamlinger og kampe står den nordjyske virksomhed således for hele garderoben til Christian Eriksen og Co udenfor grønsværen. Aftalen løber frem til udgangen af 2024.

Det oplyser DBU i en pressemeddelelse.

- Vi er enormt stolte over, at vi nu kan præsentere et samarbejde med herrelandsholdet. Det her er et samarbejde med toppen af dansk elitesport, der sender os et par skridt yderligere op på den nationale og internationale  scene i vores fortsatte vækstambitioner, siger Kasper Ulrich, adm. direktør hos Shaping New Tomorrow.

- Det er en ny type af samarbejde, som er rigtig spændende for DBU, fordi det gensidigt skaber værdi. Samtidig er Shaping New Tomorrow et nyt up-coming, dansk brand, der matcher DBU og landsholdet godt på alle punkter. Det er den perfekte kombination af klassisk tøj og sportstøj, fortæller Christian Nørkjær, chef for herrelandsholdet, i pressemeddelelsen.

Landsholdsspillerne i nordjysk outfit. <i>Foto: DBU</i>

Landsholdsspillerne i nordjysk outfit. Foto: DBU

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.