Nyt erhvervsnetværk i Thy vil være landsdækkende for de lokale

Om kort tid kan Netvaerk Thisted byde velkommen til lokale virksomheder, der har brug for et landsdækkende netværk

Gode forretningsforbindelser i alle dele landet er noget af det, Netvaerk Thisted vil berige medlemmerne med. Arkivfoto. <i>Pressefotograf Per Kolind</i>

Gode forretningsforbindelser i alle dele landet er noget af det, Netvaerk Thisted vil berige medlemmerne med. Arkivfoto. Pressefotograf Per Kolind

THISTED:Torsdag 3. februar er der på Hotel Limfjorden første informationsmøde i Thys nye erhvervsnetværk, der har fået navnet Netvaerk Thisted.

Netvaerks hovedkontor ligger i Slagelse, og afdelingen i Thisted bliver den 10. afdeling, som Netvaerk får på tværs af landet.

Netop det landsdækkende aspekt har været vigtigt for stifterne af den nye afdeling i Thisted:

- Os, der starter det her op, har siddet i tilsvarende netværk, og vi har hver især en forretning med afdelinger flere steder i landet, hvilket giver behov for at skabe netværk i flere landsdele, forklarer Jens-Peter Gøttrup, der er leder af kaffe-afdelingen hos RedOffice Konpap.

Der vil være branche-eksklusivitet i netværket, så kun én repræsentant fra hver branche kan være med.

- Og så har vi vores egen portal, hvor man hele tiden kan følge med i den værdi, man får ud af at være med i netværket, for eksempel via leads eller nye kunder, så man kan se, hvad man får ud af sit medlemskab, siger Jens-Peter Gøttrup.

Forretningsudvikling og sparring vil også være en del af Netvaerk Thisteds dagsorden på netværksmøderne, som skal holdes hver torsdag morgen på Hotel Limfjorden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.