Rekordordre: Scantool i arabisk eventyr

Brovst-virksomheden har i denne uge sendt sin hidtil største ordre af sted mod Saudi Arabien

I forbindelse med den store ordre var repræsentanter fra Saudi Arabien i marts på besøg hos Scantool. Her viser administrerende direktør Claus Nielsen serien af bænkslibere frem.  Privatfoto

I forbindelse med den store ordre var repræsentanter fra Saudi Arabien i marts på besøg hos Scantool. Her viser administrerende direktør Claus Nielsen serien af bænkslibere frem. Privatfoto

BROVST:Scantool Group, der producerer værktøjs-, slibe- og pladebearbejdningsmaskiner, har netop afsendt den største ordre til dato til Saudi Arabien, oplyser den nordjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

- Scantool Group blev valgt foran to andre, der var med i det endelige ”opløb” om at vinde ordren. Vi skiller os ud fra konkurrenterne på markedet ved at være en producent, modsat et handelsselskab. Det giver os den fordel, at vi lettere kan imødekomme kunders specielle ønsker, hvilket blandt andet har fået pilen til at pege på os, vurderer administrerende direktør Claus Nielsen.

Ordren lyder på 56 maskiner, heriblandt Scantools største pladebearbejdningsmaskiner i form af hydrauliske sakse, bukkemaskiner, drejebænke, motoriserede valser og geardrevne søjleboremaskiner. Hele ordren fylder et dusin 40 fods containere, så der har været pres på virksomhedens lagerkapacitet de sidste mange måneder.

Det er nu et overstået kapitel, men dermed er Scantools arabiske eventyr måske ikke slut.

I marts havde virksomheden besøg af repræsentanter fra henholdsvis Tieseng Arabia Co For Industrial Service, Al-Dafe Trading & Contracting, Scantools lokale samarbejdspartner, samt repræsentanter fra Saudi Grains Organization (SAGO), der har værksteder i hele Saudi Arabien. Formålet med mødet var som udgangspunkt at bekræfte handlen og besigtige maskinerne inden afgang.

- Men efter mødet er det vores klare opfattelse, at en dør har åbnet sig til det Saudi Arabiske marked, og sammen med vores samarbejdspartner Tiseng Group, ser vi positivt på de fremtidige muligheder for samhandel, siger Claus Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.