Selskabet bag Parken overvejer at sælge nationalarenaen

Selv hvis Parken får en ny ejer, så vil fodboldholdet FCK fortsat spille på hjemmebane i Parken.

Superliga: FC København - Silkeborg IF <i>Philip Davali/Ritzau Scanpix</i>

Superliga: FC København - Silkeborg IF Philip Davali/Ritzau Scanpix

Parken på Østerbro i København kan stå overfor at få en ny ejer.

Selskabet bag Parken vil nemlig afsøge mulighederne for et helt eller delvist salg af sine ejendomme, herunder Parken.

Det oplyser selskabet Parken Sport & Entertainment (PS&E) i en meddelelse.

Ud over Parken og kontortårnene, der er en del af stadionet, består PS&E's ejendomme af to Lalandia-centre i Rødby og Billund.

De forskellige aktiviteter har historisk ligget samlet som én samlet forretning i PS&E. Men i noget tid er der arbejdet på at dele forretningerne op i forskellige egne selskaber.

- I forbindelse med den igangværende udskilning af selskaberne, som vi løbende har meldt ud, står vi nu i en situation, hvor det giver rigtigt god mening at afsøge et helt eller delvist frasalg af vores ejendomme i Parken og Lalandia, som alle er meget attraktive for investorer eller partnere.

- Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia, siger Allan L. Agerholm, bestyrelsesformand i PS&E, i en pressemeddelelse.

Det oplyses, at et eventuelt frasalg vil ske med PS&E som lejer af de eventuelt frasolgte ejendomme. Det vil sige, at fodboldholdet FCK fortsat vil have Parken som hjemmebane.

Også Danmarks fodboldlandshold har Parken som sin primære hjemmebane. Derfor er Parken også kendt som den danske nationalarena.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden