Selskabet bag Parken overvejer at sælge nationalarenaen

Selv hvis Parken får en ny ejer, så vil fodboldholdet FCK fortsat spille på hjemmebane i Parken.

Superliga: FC København - Silkeborg IF <i>Philip Davali/Ritzau Scanpix</i>

Superliga: FC København - Silkeborg IF Philip Davali/Ritzau Scanpix

Parken på Østerbro i København kan stå overfor at få en ny ejer.

Selskabet bag Parken vil nemlig afsøge mulighederne for et helt eller delvist salg af sine ejendomme, herunder Parken.

Det oplyser selskabet Parken Sport & Entertainment (PS&E) i en meddelelse.

Ud over Parken og kontortårnene, der er en del af stadionet, består PS&E's ejendomme af to Lalandia-centre i Rødby og Billund.

De forskellige aktiviteter har historisk ligget samlet som én samlet forretning i PS&E. Men i noget tid er der arbejdet på at dele forretningerne op i forskellige egne selskaber.

- I forbindelse med den igangværende udskilning af selskaberne, som vi løbende har meldt ud, står vi nu i en situation, hvor det giver rigtigt god mening at afsøge et helt eller delvist frasalg af vores ejendomme i Parken og Lalandia, som alle er meget attraktive for investorer eller partnere.

- Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia, siger Allan L. Agerholm, bestyrelsesformand i PS&E, i en pressemeddelelse.

Det oplyses, at et eventuelt frasalg vil ske med PS&E som lejer af de eventuelt frasolgte ejendomme. Det vil sige, at fodboldholdet FCK fortsat vil have Parken som hjemmebane.

Også Danmarks fodboldlandshold har Parken som sin primære hjemmebane. Parken er da også kendt som den danske nationalarena.

PS&E har allieret sig med rådgivere, der i den kommende tid vil hjælpe med at afdække mulighederne for et muligt frasalg.

Det er dog ikke skrevet i sten, at et salg af ejendomme vil finde sted.

- Det er afgørende for os, at vi finder de rigtige investorer eller partnere, så vi samlet set skaber de rette forudsætninger for fremover at udvikle både F.C. København og Lalandia.

- Vi ser fortsat stort vækstpotentiale i både Lalandia og FCK, og det kan vi skabe bedre mulighed for at forløse ved et helt eller delvist salg af ejendomsporteføljen, siger Allan L. Agerholm.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden