Vicedirektør forfremmes til topchef i Danica Pension

Søren Lockwood skal fremover stå i spidsen for Danica Pension. Han tager over efter Ole Krogh Petersen.

Det bliver en person, der kender huset indefra, der fremover skal lede Danica Pension som administrerende direktør.

Selskabets bestyrelse har peget på viceadministrerende direktør Søren Lockwood som manden, der skal tage over efter Ole Krogh Petersen, der skiftede til PFA Pension tidligere på året.

62-årige Lockwood har arbejdet i Danica Pension siden 2018. Inden da har han bestridt en lang række ledende poster i SEB Pension, og han har været vikarierende topchef, siden Ole Krogh Petersen stoppede.

Søren Lockwood har været med til at udarbejde den strategi, som har været omdrejningspunktet de seneste år, og som fortsat bliver central i bestræbelserne på at være relevant for nuværende og fremtidige kunder.

- Grundlæggende skal en pensionsordning jo levere et godt afkast og sikre folk, hvis de bliver syge eller mister evnen til at arbejde.

- Men jeg tror, at man kan skille sig ud ved at have et tilbud, der er attraktivt for alle typer kunder, blandt andet når det gælder sundhed og bæredygtighed. Og ved at være tilgængelige og i øjenhøjde med kunderne.

- Vi har udviklet digitale værktøjer, der er nemme at forstå, og hvor alting er samlet ét sted. Omvendt har vi en udfordring med vores skriftlige, automatiske kommunikation i form af breve, som vi hele tiden arbejder på at gøre bedre, siger Søren Lockwood.

Bestyrelsesformand Glenn Söderholm konstaterer i en pressemeddelelse, at Danica Pension har en stærk markedsposition.

- Det har Søren en stor del af æren for sammen med den øvrige ledelse og de mange dygtige medarbejdere.

- Derfor er vi efter en grundig og fokuseret proces ikke i tvivl om, at Søren er den rette til at stå i spidsen for, at Danica kan fortsætte den positive udvikling med uformindsket styrke, siger han.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.