Vinduesproducent har ansat 30 nye medarbejdere

Outline Vinduers medarbejderstab er vokset til 285 ansatte

Arkivfoto: Lars Horn <i>Lars Horn / Baghuset</i>

Arkivfoto: Lars Horn Lars Horn / Baghuset

FARSØ:I løbet af de seneste syv uger har Outline Vinduer i Farsø, som sælger sine produkter gennem trælaster og byggemarkeder landet over, været i gang med en større ansættelsesproces.

Vinduesproducenten har som følge af en stigende efterspørgsel på virksomhedens vinduer og døre netop ansat hele 30 nye medarbejdere. Dermed er Outline Vinders medarbejderstab er i løbet af de seneste syv uger vokset fra 255 til 285 ansatte, som har deres daglige gang på fabrikken i Farsø.

- De seneste måneder har vi oplevet en markant større ordreindgang end forventet, hvilket blandt andet skyldes, at det på trods af ryster om aftagende vækst fortsat går godt i byggeriet, og at der er en stigende efterspørgsel på nogle af vores nyeste produkter og koncepter, siger direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at de nye medarbejdere primært skal arbejde i aften- og nattehold.

Outline Vinduer blev grundlagt i 1989. Siden 2005 har Outline været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern, der beskæftiger ca. 4500 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig. jl

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden