Erhvervsliv bag julehjælp

GestusNord klar med hjælp til trængte familier

AALBORG:Julen nærmer sig. For de fleste af os betyder det familiehygge med dejlig mad og gaver i overflod.

Vi ser frem til at spise en dejlig juleaftensmiddag med vores familier, til at danse om træet og til at se glæden i vores børns ansigter, når de spændt åbner deres gaver.

Desværre er det ikke en mulighed for alle.

Der findes flere og flere mennesker, som simpelthen ikke kan finde pengene til en ganske almindelig juleaften - også i Nordjylland.

I år vil økonomisk trængte familier i Nordjylland, kunne søge julehjælp hos en helt ny velgørende forening, GestusNord.

GestusNord er en forening med rødder i det nordjyske.

Foreningen skiller sig ud ved at være skabt, finansieret og drevet af erhvervslivet i Nordjylland og er et resultat af lokale virksomheders ønske om, at stå sammen om et fælles socialt ansvar, for den landsdel, de driver forretning i.

- Vi har mange hjertesager i Gestus, men det der ligger vores hjerte allernærmest er børnene, siger formand, Hans Rasmussen.

- Netop derfor er julehjælpen en af årets store og vigtige projekter. Vi vil hjælpe børn af trange kår, til at få en helt almindelig juleaften – ligesom deres kammerater, siger han.

En julepakke fra GestusNord indeholder alt hvad en traditionel dansk julemiddag indebærer, lidt hyggeligt til morgenmad 25. december, gavekort til julegave til børnene og en mandelgave.

Alle kan søge om julehjælp hos GestusNord og de ansøgere, der bliver imødekommet kan hente deres julehjælp lige før jul i Jumboland i Aalborg.

Jumboland er en af de virksomheder, der støtter op om den lokale hjælp.

De bidrager med en ekstra gave i form af gratis adgang og lidt godt til ganen, så der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med jul i børnehøjde.

- At vi uddeler julehjælpen i Jumboland, er bestemt ikke tilfældigt. Det er en helt fantastisk mulighed for at give børnene en sjov oplevelse, siger Hans Rasmussen

Årets julehjælp bliver finansieret af et storslået partner-arrangement i Aalborg Kongres og kulturcenter denne måned.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.