Et brag af en indflytterfest

Himmerland Boligforening inviterer til otte timers gratis underholdning på havnen

Larsen Waterfront er den høj bygning i midten. Nu er alle kvadratmeter taget i brug, og det bliver fejret fredag med en stor fest. Foto: Lars Horn <i>Lars Horn / Baghuset</i>

Larsen Waterfront er den høj bygning i midten. Nu er alle kvadratmeter taget i brug, og det bliver fejret fredag med en stor fest. Foto: Lars Horn Lars Horn / Baghuset

AALBORG:Aalborgs største almene boligforening - Himmerland Boligforening - holder fredag stor indflytterfest i Larsen Waterfront ved Musikkens Hus.

Larsen Waterfront rummer primært ungdomsboliger, men i stueplan flytter boligforeningen ind med sin administration. Den tidligere adresse var Sankelmarksgade.

Åbningsfesten starter kl. 14 og fortsætter i otte timer med musik på arealerne ved Larsen Waterfront. På programmet er Platform 4 Egholm Festival med dj’s og bands på kulturfærgen Om:form, der har kastet anker ud for Larsen Waterfront.

Også ANR sender live fra området, og sidst på eftermiddagen optræder Shaka Loveless, Djämes Braun, L.I.G.A. og Rasmus Walter på en stor scene foran Larsen Waterfront. Klokken 20 overtaget Peter og de andre kopier scenen, og bandet lukker åbningsfesten.

Al underholdning er gratis, og boligforeningen lokker desuden med gratis øl, vand og røde pølser til de første gæster.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.