Et ordentligt skulderklap

To piger udvalgt til Vingsted-ugen

Fra venstre ses Frederikke Duus Pedersen og Sofie Holmsgaard. Privatfoto

Fra venstre ses Frederikke Duus Pedersen og Sofie Holmsgaard. Privatfoto

PANDRUP:Det er, hvad 15-årige Frederikke Duus Pedersen og 17-årige Sofie Holmsgaard fik af gymnastikforeningen PGU Gymnastik. De to piger blev udvalgt til at deltage i Vingsted-ugen, som er en blanding af et kursus og en sommerlejr for gymnaster, der har gjort noget særligt for foreningen.

Vingsted ugen arrangeres af DGI Gymnastik, hvert år samler Vingsted-ugen 100 unge mellem 14 og 17 år fra hele landet, og det er over 40 år siden, at ugen blev startet..

Frederikke og Sofie er meget begejstrede for deres deltagelse og kan næsten ikke få armene ned igen. Sofie Holmsgaard fortæller;

- Jeg er taknemlig for, at PGU Gymnastik valgte at indstille mig til Vingstedkurset i år. Det har været en helt igennem fantastisk uge, hvor jeg har fået rigtig meget med i ”bagagen”, - både en masse om gymnastikken, skadesbehandling, foreningslære og en masse nye venskaber.

- Det er tredje år vi har indstillet gymnaster til deltagelse i Vingstedugen Louise Rytter og Thea Lundgaard har tidligere deltaget. Vi er klar til at indstille igen til næste år. De unge kommer hjem fyldt af gode oplevelser og masser af inspiration til glæde for gymnasterne og foreningen, oplyser Charlotte Line Pedersen, formand for PGU Gymnastik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.