F.S. Orlonn spiller på Knivholt

CD-aktuelle frederikshavner spiller ved Rock i Frederikshavn

F.S. Orlonns nye foto på cd. Ii juni kan han opleves live på Knivholt

F.S. Orlonns nye foto på cd. Ii juni kan han opleves live på Knivholt

FREDERIKSHAVN:Frederikshavneren FS Orlonn er første navn på DMH Scenen i den store lade, og folkene bag Rock i Frederikshavn og Det Musiske Hus lover at flere spændende navne er på vej til Rock i Frederikshavn, der finder sted på gårdspladen og i den store lade på Knivholt 8. juni.

- Vi har simpelthen besluttet, at vi vender koncertpladsen 180 grader, så den store scene kommer til at stå i den modsatte ende af gårdspladsen, fortæller Casper Høgsted mens han peger mod vest.

- Det betyder at vi kan udnytte den store lade og arealet mellem den store lade og den lille lade meget bedre”.

- Det betyder samtidigt, at vi i samarbejde med Det Musiske Hus og Arena Nord præsenterer musik i den store lade. Flere kan sikkert huske, at vi tidligere har haft en lille scene, hvor mindre navne og up-coming bands har spillet, mens den store scene rigges til. Det har vi mulighed for at gøre igen i år,” fortsætter Casper Høgsted. ”Og vi kan med stolthed allerede præsentere det første navn på DMH-scenen i den store lade: Frederikshavneren FS Orlonn.

FS Orlonn er pladeaktuel albummet Ever Since Eve, og anmelderne står i kø med roser. BT’s musikanmelder Steffen Jungersen indleder sin anmeldelse: Ja, så har man sgu’ hørt det med: en nordjysk sangskriver og et band, hvis sange og musik stilistisk peger direkte mod amerikanske feinschmeckere som Little Feat, Eagles og The Doobie Brothers.

Steffen Jungersen giver Orlonn-albummet fire ud af seks stjerner.

- Flere navne offentliggøres de kommende måneder, men vi kan afsløre at flere af navnene bliver en forsmag på vores efterårsprogram i Det Musiske Hus og Maskinhallen, udtaler Kasper Bonde, musikchef i Det Musiske Hus om det nye tiltag.

- Vi håber, at når Rock i Frederikshavn gæsterne oplever artisterne på DMH Scenen, så får de lyst til at genopleve dem til efteråret”.

Årets Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni byder på: Mads Langer, Sanne Salomonsen, Big Fat Snake, Nabiha, Kato & Friends og Østre Gasværk … og nu også FS Orlonn.

Billetter kan købes på www.arenanord.billetten.dk – eller i Jyske Banks afdelinger i Nordjylland eller Anthon i Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.