Brønderslev

Få arvestykkerne vurderet

Samtidig er der mulighed for at komme på tv

Vært på DR programmet Guld på Godset Mette Bluhme Rieck glæder sig til at se, hvad nordjyderne finder frem fra gemmerne. PR-foto

Vært på DR programmet Guld på Godset Mette Bluhme Rieck glæder sig til at se, hvad nordjyderne finder frem fra gemmerne. PR-foto

VOERGAARD:DR og Voergaard Slot byder søndag indenfor til vurderingsdag på slottet, hvor et panel af eksperter står klar til at kigge nærmere på dine fineste ting.

Måske ligger du inde med et arvestykke, en sjælden samling eller en designerting, som er meget mere værd, end du går og tror. Til vurderingsdag på slottet kan du helt gratis få sat værdi og historisk perspektiv på dine medbragte genstande, når de kommer i hænderne på én af de vurderingskyndige fra auktionshusene Bruun Rasmussen og Lauritz.com.

Før og efter vurderingen er der rig mulighed for at opleve et af Danmarks smukkeste renæssanceslotte, som med sin egen fine samling af møbler, antikviteter, porcelæn og værker af Rubens, Rafael, Goya og El Greco danner den perfekte ramme for vurderingerne.

Voergaard Slot holder åbent for vurderinger lørdag og søndag kl. 10-14.

DR vil være til stede på slottet, hvor et hold af fotografer og journalister vil lave tv-optagelser fra vurderingerne til et nyt program på DR1. Programmet hedder Guld på Godset og bliver sendt fra onsdag 26. juni og de følgende otte onsdage. Vært er den 30-årige Mette Bluhme Rieck, der glæder sig til at se, hvad nordjyderne finder frem fra gemmerne.

- Voergaard er det fjerde og sidste slot på vores lille Danmarksturné, så det er bare med at komme af sted, hvis man har noget liggende, der kunne være sjovt at vise frem og få sat pris på, siger hun.

Alle typer antikviteter, kunstværker, designergenstande, retrofund og kuriositeter er velkomne til vurderingsdagene. Om lørdagen vil der være en ekspert i frimærker, mønter og postkort til stede, og søndag vil det være muligt at få en vurdering fra en bog- og manuskript-specialist.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.