Fåredag på museet

Søndag er der påskelamsklap i Mosbjerg

På søndag er der fåredag på Landbrugsmuseet i Mosbjerg, hvor de besøgende kan se og klappe et nyfødt påskelam. Foto: Niels Helver <i>Niels Helver</i>

På søndag er der fåredag på Landbrugsmuseet i Mosbjerg, hvor de besøgende kan se og klappe et nyfødt påskelam. Foto: Niels Helver Niels Helver

MOSBJERG:På søndag 13. april kan både børn og voksne få lov til at klappe et af de mange nyfødte påskelam på Landbrugsmuseet i Mosbjerg.

Lige nu har mange af de fine klitfår læmmet, så der er mulighed for at se lammene, når de lystigt hopper over græstuerne, og når de diger hos fårene. For slet ikke at tale om den oplevelse det er, at få lov til at klappe et lam og mærke den bløde pels.

Der er udstillet forskellige fåreracer, og der vil være demonstration af fåreklipning. Herudover kan man lave små uldting i uldværkstedet, som man må tage med hjem.

Naturvejleder Jakob Kofoed vil guide de besøgende rundt og fortælle om alle husdyrene i området.

Aktiviteterne er fra klokken 13 – 16, og alle, store som små, er velkommen. Der vil også være rig lejlighed til at nye den medbragte eftermiddagskaffe i den skønne natur.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden