Fårup bedst i Norden

Fårup åbner først 30. april, men allerede nu er der grund til at smile i det Nordjyske sommerland. Forlystelsesparken er netop blevet kåret til at være det bedste sommerland i hele norden.

Et af Fårup Sommerland trækplastre er Lynet, der accellererer fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Den blev indviet i 2008. Arkivfoto: Torben Hansen
Fårup Sommerland 30. marts 2012 18:06

Prisen er uddelt at svenske internetside Barnsemester.se, og den er baseret på bruger-afstemning. - Vi er naturligvis fantastisk stolte af prisen som Nordens bedste sommerland. Vi er glade og takker for, at der er så mange, der har stemt på os - det luner! Vi tager prisen som et udtryk for, at der er mange både fra Danmark og udlandet, der synes om at besøge os, more sig i vores forlystelser og som er glade for den service, som vores mange gode ansatte yder en særlig indsats for at levere. Vi håber, at prisen kan være med til at trække endnu flere turister her til Nordjylland, og prisen vidner samtidigt om, at det er vigtigt, at vi konstant sørger for at udvikle vores turismeprodukt her i regionen, siger adm. direktør Per Dam. Fårup Sommerland har i øvrigt fornyligt for andet år i træk fået en pris af det amerikanske magasin Amusement Today som verdens 3. bedste familiepark og var fornyligt af den internationale organisation af forlystelsesparker, IAAPA nomineret til at være én af de bedste til at skabe god service til gæster - og kan så nu føje titlen Nordens bedste sommerland til meritterne. - Lige nu knokler vi alle sammen til at blive klar til sæsonåbningen. Vi glæder os til at slå portene op og vise vores mange spændende nyheder. De tildelte priser forpligter, og jeg er sikker på, at vi alle i Fårup er opsatte på at give vores gæster det bedste oplevelser i den kommende sommer, tilføjer Per Dam.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...