Inden ny sæson: Pris til Fårup Sommerland

Brugerne af det svenske site, Barnsemester.se, har igen kåret Fårup Sommerland som det bedste

Det kører for Fårup Sommerland. Forlystelsesparken er netop kåret som ”Nordens bedste sommerland” af brugerne på det svenske børnefamilie-site, Barnsemester.se Arkivfoto

Det kører for Fårup Sommerland. Forlystelsesparken er netop kåret som ”Nordens bedste sommerland” af brugerne på det svenske børnefamilie-site, Barnsemester.se Arkivfoto

JAMMERBUGT:Fårup Sommerland er igen kåret til "Nordens bedste sommerland" og løb med sejren i et felt med en række andre danske og nordiske parker. Parken er desuden kåret som nummer ét i en ny kategori, nemlig Danmarks bedste ’Familiesjov’.

Det er brugerne på det svenske børnefamilie-site, Barnsemester.se, der har kåret Fårup Sommerland som det bedste sommerland i Norden.

Fårup Sommerland har igennem flere år markeret sig med internationale priser - og nu kan forlystelsesparken altså tilføje yderligere en pris til samlingen.

- Det er næsten den bedste start på 2018, vi overhovedet kan ønske os, udtaler en meget glad og stolt Fårup Sommerland-direktør, Per Dam i en pressemeddelelse.

Lever af glade gæster

Han fremhæver især, at det er gæsterne, der har stemt Fårup til tops i "Bästa Sommarland"-prisen, som afvikles en gang om året.

- I Fårup lever vi af glade gæster, så det er fantastisk, at det er dem, der kårer os i denne konkurrence. Vi betragter det som en slags "publikums-pris", ligesom man har i film- og musikbranchen. Det er for os et tegn på, at gæsterne synes om den samlede oplevelse hos os, både vores attraktioner og - mindst lige så vigtigt - den gæsteservice, som vores mange glade ansatte giver dem, siger Per Dam.

- Det er et dejligt skulderklap at få, og hos alle i Fårup er der begejstring og stolthed. Vi vil gerne sige en stor tak til alle, der har stemt på os. Vi er samtidig klar over, at prisen forpligter, og at vi hele tiden skal prøve at gøre oplevelserne hos os bedre. Vi glæder os derfor meget til at slå dørene op til en ny sæson 27. april og byde gæsterne ind for bl.a. at prøve årets nyhed, Golf Øen, hvor hele familien kan more sig sammen, siger Per Dam.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.