Fælles strandoprydning

Naturen blev søndag lettet for en del kilo affald i Tversted og mange andre steder i landet

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TVERSTED:Organisationen Hold Danmark Rent anslår, at vestkystkommunerne i Danmark hvert år fjerner omkring 1000 tons affald, som kommer ind på de vestjyske kyster fra havet. Men hjælpen fra ganske almindelige borgere er kæmpestor, og blev i weekenden markeret i mange steder på Nordisk Strandrydder Dag 2018. I Tversted har man de sidste fire år haft en årlig strandrydningsdag, men i år blev dagen koblet sammen med den fælles nordiske oprydning. Nogle af dem der hjalp til med at rydde op, var 10-årige William Larsen og 11-årige Mikkel Jensen.

- Vi gør det fordi det er sjovt, men også fordi vi hjælper naturen, så jorden kan få det bedre. Jeg vil ikke have at jorden skal blive dårlig af menneskene, lød det alvorligt fra Mikkel Jensen.

Den royale frisør Søren Hedegaard og hans partner skuespilleren Preben Christensen deltog også i strandrydningen i Tversted.

- Vi skal da hjælpe med at holde vores land rent og fint. Det burde næsten være en pligt, da bor her og bruger stranden og klitterne, sagde Søren Hedegaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.