Fælleshold på banen

FC Vendsyssel sparkes måske allerede i gang til sommer

Jens Ole Pedersen
Buster Munk, anfører for FC Hjørring, kan efter sommerpausen stå i spidsen for et fælleshold i Vendsyssel.Foto: Bente Poder
Fodbold 1. marts 2013 07:29 - Opdateret 1. marts 2013 09:05

VENDSYSSEL: Banen er for alvor kridtet op til, at landsdelen får et fælles førstehold i fodbold under navnet FC Vendsyssel, og hvis det går som FC Hjørrings direktør, Jens Hatting, håber og tror, løber der et 1. divisionshold ind på banen efter sommerpausen under det nye fusionsnavn.

Igennem længere tid har fodboldklubberne FC Hjørring, Frederikshavn fI og Hirtshals Boldklub arbejdet med idéen om at lave et slagkraftigt, fælles førstehold under navnet FC Vendsyssel, der skal overtage den licens til at spille divisionsfodbold, som FC Hjørring i dag spiller på, og både i Hjørring og Frederikshavn har medlemmerne givet grønt lys til fællestanken.

Derimod har man i Hirtshals Boldklub valgt at bakke ud af foretagendet og vil i stedet fortsat arbejde som en breddeklub.

Udvidet samarbejde

- Men både i Hjørring og Frederikshavn er der opbakning til, at flere klubber i landsdelen melder sig, siger Jens Hatting.

I første omgang bliver det dog repræsentanter fra FC Hjørring og Frederikshavn fI, der skal udarbejde en hensigtserklæring vedrørende både det økonomiske og det sportslige i det fremtidige samarbejde.

- Det er ikke afgørende, om FC Vendsyssel er på banen med et fælles førstehold og nogle fælles ungdomshold den 1. juli eller først ved årsskiftet. Derimod er det vigtigt, at fodboldsamarbejdet i Vendsyssel bliver til glæde og gavn for både spillere, tilskuere, sponsorer og alle andre i landsdelen, siger Jens Hatting.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...