Færing sikrede uafgjort

Vendsyssel fik 2-2 på svær udebane mod Helsingør

Vendsyssel FF har fået mange gode ting fra Hallur Hansson. Søndag var det dog landsmanden Rene Joensen, der sprudlede i Helsingør. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Vendsyssel FF har fået mange gode ting fra Hallur Hansson. Søndag var det dog landsmanden Rene Joensen, der sprudlede i Helsingør. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HELSINGØR:Vendsyssel FF havde for første gang valgt at bruge ekstra penge forud for en vanskelig udekamp på Sjælland, og således tog hele mandskabet allerede lørdag ud på den lange bustur mod Helsingør, der var søndagens modstander i Bet25-Ligaen.

Og måske var det det, der gjorde, at spillerne havde kræfterne til to gange at komme igen efter at være kommet bagud mod Helsingør, der ellers har været stærke på hjemmebane i denne sæson.

Hjemmeholdet tog føringen tidligt i kampen, da Philip Zinkernagel nettede, men Vendsyssels nyeste tilgang - færingen Rene Joensen - formåede at udligne kort før pausen.

Men bedst som det så ud til, at mandskaberne skulle stå lige ved pausen, så scorede André Riel til 2-1 for hjemmeholdet.

Men Vendsyssel formåede endnu engang at komme tilbage, og endnu engang var det backen Rene Joensen, der stod for scoringen, da han udlignede efter 73 minutters spil.

Det ene point betyder, at nordjyderne holder sig til i den tætte topstrid i rækken, der føres af Fredericia med 15 point. Derefter følger Lyngby med 15 og vejle med 14 ligesom Vendsyssel FF - både Vejle og Lyngby har dog spillet en kamp mere end vendelboerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.