Falsk anmeldelse om skyderi: 59-årig løsladt, men sigtet

En person blev anholdt efter falsk anmeldelse om skyderi på Spurvevej i Mariager

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

ASSENS:En 59-årig mand fra lokalområdet er blevet sigtet for falsk anmeldelse efter en episode torsdag formiddag.

Nordjyllands Politi modtog torsdag klokken 10.21 en anmeldelse om et skyderi i Mariager.

- Det var en anmelder, der til politiet oplyste, at der var blevet afgivet skud på en adresse omkring Spurvevej i Mariager, og at en bevæbnet person skulle have forskanset sig, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet sendte straks store styrker til området for at omringe det formodede gerningssted, og i den forbindelse var nogle veje i området også kortvarigt afspærret, mens politiet arbejdede på stedet, ligesom en ambulance holdt parkeret i nærheden, såfremt der skulle være tilskadekomne personer.

I forbindelse med politiets indsats i området arbejdede betjente blandt andet på en adresse på Spurvevej.

- Efterforskningen kunne dog hurtigt klarlægge, at der ikke var hold i anmeldelsen - der var således ikke blevet afgivet skud, og ingen personer var kommet til skade i forbindelse med hændelsen, lyder det i pressemeddelelsen.

Politiet kunne derfor afblæse indsatsen efter kort tid.

I forbindelse med anmeldelsen om skyderiet blev en person anholdt. Det var den 59-årige mand, oplyser vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Henrik Skals.

- I sådan en situation tager vi ingen chancer - vi reagerer på de oplysninger, vi får og sender naturligvis straks politistyrker til stedet, siger Henrik Skals.

Politiet var på stedet i halvandens times tid, hvorefter politiet igen forlod området.

Den 59-årige er efter endt afhøring blevet løsladt igen - men altså med en sigtelse for falsk anmeldelse, oplyser vicepolitiinspektøren.

Den 59-årige kunne ikke rigtig give en en forklaring på, hvorfor han havde lavet den falske anmeldelse om et skyderi i området ved Spurvevej i Mariager.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.