Bonderup

Familie har forladt gratis hus

Storbyfamilie fik hus stillet til rådighed for at prøve landsbylivet - men de blev nødt til at flytte igen

Familien fra Amager nåede kun at bo i Bonderup i få uger, inden de på grund af personlige årsager flyttede tilbage til storbyen i starten af juli.  Arkivfoto: Lars Pauli

Familien fra Amager nåede kun at bo i Bonderup i få uger, inden de på grund af personlige årsager flyttede tilbage til storbyen i starten af juli. Arkivfoto: Lars Pauli

BONDERUP:Det var kun for en kort stund, at parret Catharina Malkki og Sebastian Næsby med deres fire børn boede i Bonderup ved Fjerritslev.

De flyttede ind i den gamle stationsbygning på Bonderup Vestergade 28. maj, men allerede i starten af juli vendte de tilbage til Amager.

De kunne ellers blive boende ganske gratis frem til 1. september - tilmed med en masse goder oven i hatten, da de flyttede til området i forbindelse med Landsby på prøve-projektet.

Returbilletten til Amager blev taget i brug på grund af kritisk sygdom i den nære familie.

Trist at skulle flytte

- Vi kommer til at savne området, for vi faldt virkelig godt til. Der var gode naboer og gode kammerater, så det var bestemt ikke sjovt at skulle af sted så hurtigt igen. Alle har simpelthen været så søde, siger Catharina Malkki, som er ked af, at hun ikke nåede at sige ordentligt farvel til borgerne i den lille by.

- Det hele gik bare så stærkt med at flytte tilbage. Børnene synes også, at det er meget sørgeligt, siger hun.

Det var anden gang Trekroner-området ved Fjerritslev kørte deres Landsby på prøve-projekt, hvor man tilbyder gratis bolig, bil og børnepasnings- ordninger samt masser af andre goder som gratis havehjælp og medlemskab i foreninger, for at få tilflyttere til området.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst