Fandt 8000 kroner i en pengeautomat

Ærlig mand leverede alle pengene retur i banken

Mette Siggaard
En mand efterlod 8000 kroner i en pengeautomat - heldigvis for ham var det en ærlig mand, der var næste kunde. Arkivfoto: Torben Hansen
Kolding 12. september 2013 11:55

KOLDING: En mand fra Kolding var ærligheden selv, da han forleden fandt 8000 kroner i en pengeautomat ved Arbejdernes Landsbank i Kolding. Andre kunne måske være fristet til at beholde de mange penge selv, men Fadel Walid Fathi var ikke i tvivl, da han så det store beløb. Pengene skulle selvfølgelig tilbage til rette ejermand, fortæller Kolding Ugeavis.

Banken var lukket

Den ærlige borger tog resolut pengene, som han ville aflevere til banken med det sammen. Banken var dog allerede lukket. Men i stedet for at tage pengene med sig, bankede Fadel Walid Fathi på bankens rude, hvor han fik kontakt til nogle medarbejdere, som stadig var på arbejde i filialen, som han kunne aflevere pengene til.

Chokolade og billetter

Dagen efter kom den glemsomme kunde i banken efter sine penge, og han var naturligvis glad.

- Det er dejligt med ærlige kunder, der hjælper hinanden, siger filialdirektør Jan Andersen, der som belønning, har foræret den ærlige mand en sportstaske med chokolade og biografbilletter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...