Fandt 8000 kroner i en pengeautomat

Ærlig mand leverede alle pengene retur i banken

En mand efterlod 8000 kroner i en pengeautomat - heldigvis for ham var det en ærlig mand, der var næste kunde. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

En mand efterlod 8000 kroner i en pengeautomat - heldigvis for ham var det en ærlig mand, der var næste kunde. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

KOLDING:En mand fra Kolding var ærligheden selv, da han forleden fandt 8000 kroner i en pengeautomat ved Arbejdernes Landsbank i Kolding. Andre kunne måske være fristet til at beholde de mange penge selv, men Fadel Walid Fathi var ikke i tvivl, da han så det store beløb. Pengene skulle selvfølgelig tilbage til rette ejermand, fortæller Kolding Ugeavis.

Banken var lukket

Den ærlige borger tog resolut pengene, som han ville aflevere til banken med det sammen. Banken var dog allerede lukket. Men i stedet for at tage pengene med sig, bankede Fadel Walid Fathi på bankens rude, hvor han fik kontakt til nogle medarbejdere, som stadig var på arbejde i filialen, som han kunne aflevere pengene til.

Chokolade og billetter

Dagen efter kom den glemsomme kunde i banken efter sine penge, og han var naturligvis glad.

- Det er dejligt med ærlige kunder, der hjælper hinanden, siger filialdirektør Jan Andersen, der som belønning, har foræret den ærlige mand en sportstaske med chokolade og biografbilletter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.