Fandt fly med lig fra Anden Verdenskrig

Gårdejer ved Birkelse gjorde utroligt fund

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIRKELSE:På en ejendom ved Birkelse er der blevet gjort et helt usædvanligt fund: Vraget af et tysk fly af typen ME 109 Messerschmitt fra Anden Verdenskrig, inklusive resterne af et besætningsmedlem, der blev dræbt i styrtet. Flyet blev fundet i en mose.

Sammen med vraget er der blevet fundet ammunition fra flyets maskinkanoner, og ammunitionsrydderne (EOD) fra Skive Kaserne er til stede for at sikre ammunitionen, så den ikke kommer til at skade under udgravningen af vraget. Samtidig er der også politifolk med speciale i at identificere forlængst afdøde på vej, så man kan forsøge at fastslå den afdødes identitet.

Vraget har ligget begravet og blev efter NORDJYSKEs oplysninger fundet under afsøgning med en metaldetektor.

Området omkring flyvraget er spærret af og bevogtet af Politiet og Hjemmeværnet, så sikkerheden er i orden, når folkene fra EOD arbejder med at rydde ammunitionen.

Nordjyllands Politi påpeger, at nysgerrige borgere, som eventuelt kører ud for at se fundet, skal respektere afspærringer og følge anvisninger på stedet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.