Far og søn sigtes for at stjæle rendegraver

Tirsdag aften blev forsvundet rendegraver fundet og stoppet - far nægter at udtale sig, mens sønnen erkender - opdateret kl. 6.15

Rendegraver-mysteriet er løst, og en far og søn sigtes nu for tyveriet. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen <i>Pressefotograf Carl Th. Poulsen</i>

Rendegraver-mysteriet er løst, og en far og søn sigtes nu for tyveriet. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen Pressefotograf Carl Th. Poulsen

HIMMERLAND:En 51-årig far og hans 24-årige søn, begge fra Himmerland, sigtes for at have stjålet en rendegraver.

Sønnen sigtes desuden for at have kørt i beruset tilstand, samt for at have kørt i frakendelsestiden. Han er tidligere frakendt kørekortet.

Rendegraveren blev søndag stjålet fra ejeren ved Ferslev, Henrik Grønhøj, og det var et hårdt slag i ansigtet på ham. Rendegraveren har en værdi på ca. 120.000 kr.

- Det er min private rendegraver, købt for mine egne spareskillinger, fortæller han til Nordjyske.

På sporet af rendegraver

Derfor har han med hjælp fra sin bror og bekendte i dagevis ledt efter den forsvundne rendegraver, og tirsdag var der bid.

En firmabil, som var blevet set i forbindelse med tyveriet af rendegraveren søndag eftermiddag, blev pludselig opdaget, og Henrik Grønhøj kørte efter den.

Det lykkedes dog firmabilen at stikke af, fortæller Henrik Grønhøj, men til sidst kom han, broren og en bekendt på sporet af rendegraveren, og de kontaktede politiet.

Flere sigtelser

Politipatruljer fik stoppet rendegraveren nær Lindenborg Å, og en 24-årig mand blev anholdt og sigtet for tyveriet. Og altså også for spritkørsel samt kørsel i frakendelsestiden.

Hans 51-årig far blev også anholdt og sigtet for medvirken til rendegraver-tyveriet.

Den 24-årige erkender tyveriet af rendegraveren, mens hans far ikke ikke vil udtale sig om sagen overhovedet.

De to blev begge løsladt efter endt afhøring på politigården i Aalborg tirsdag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.