Farlig medicin i omløb

Dyreklinik i Gærum udlover dusør efter indbrud

Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

GÆRUM:Ukendte gerningsmænd brød i weekenden ind i Gærum Dyreklinik ved Frederikshavn, hvor det lykkedes dem at stjæle al medicin i klinikken og et yderst sjældent bedøvelsesgevær.

Dyrlæge Ole Bjørn Jensen udlover nu en dusør på 10.000 kroner for oplysninger, der kan føre til anholdelse i sagen.
Samtidig advarer han kraftig mod, at folk køber og bruger det farlige bedøvelsesmiddel ketamin, som der er blevet stjålet.
Bedøvelsesmidlet er populært som rusmiddel i nattelivet, men ketaminen fra Gærum Dyreklinik er dobbelt så stærkt, som en normal dosis, og derfor kan det være dødsensfarligt, hvis stoffet falder i de forkerte hænder.

Loppemiddel og gevær

Samtidig beder Ole Bjørn Jensen om, at folk holder øje med mistænksomt salg af loppemiddel. Tyvene slap af sted med cirka 100 pakker forskellige loppemidler, og dyrlægen formoder, at det vil blive forsøgt solgt i lokalområdet.

Dyrlægen beder også lokalbefolkningen om at holde øje med et sjældent gevær, der er blevet ombygget til bedøvelsesgevær. Geværet kan kun bruges til at affyre kulsyrepatroner.
Under røveriet lykkedes det desuden indbrudstyvene at finde klinikken pengekasse, men den glemte de dog, da de forlod klinikken.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.