Færdselsforseelse

Fartdjævel snuppet for tredje gang samme sted

Bilist, der er frakendt kørekortet, kørte 129 kilometer i timen på Bygholmvejlevej ved Fjerritslev, hvor højeste tilladte hastighed er 80 kilometer i timen

Arkivfoto: Hans Ravn

Arkivfoto: Hans Ravn

FJERRITSLEV:En 25-årig mand kan se frem til en pæn stor bøde og et retsligt efterspil, hvor han formentlig vil blive frakendt sit kørekort ubetinget for anden gang.

Det sker, efter at Nordjyllands Politi i Hjørring torsdag aften foretog hastigheds kontrol på Bygholmvejlevej vest for Fjerritslev.

Her må bilisterne højest køre 80 kilometer i timen.

Men der var flere, der kørte alt for stærkt på strækningen. Politiet har endnu ikke den endelige opgørelse af antallet af hastighedsoverskridelser, oplyser politiassistent John Clemmensen, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Ved kontrollen torsdag aften blev der foretaget flere målinger, hvor hastighedsovertrædelsen var mere end 60 procent, fremgår det af døgnrapporten for Nordjyllands Politi.

Politiet standsede blandt andet den 25-årige, der havde kørt med en hastighed på mindst 129 kilometer i timen.

Den 25-årige var tidligere blevet stoppet to gange på samme sted med hastigheder, der begge gange betød betingede frakendelser. Når man anden gang får en betinget frakendelse for samme slags forseelse indenfor en periode af tre år, så ryger kørekortet helt.

Det betød, at den 25-årige faktisk var frakendt kørekortet ubetinget, da han torsdag aften fik sin tredje hastighedsoverskridelse med mere end 60 procent på Bygholmvejlevej.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst