Aalborg

FC Dansom udelukket

Dansk-somalisk fodboldklub spærret efter voldsepisode. Alle klubbens hold er taberdømt i sæsonens sidste kampe

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

FC Dansom har været en klub, der har haft flere disciplinære sager. Senest en voldsepisode i en kamp mod LKB Gistrup. Privatfoto

AALBORG:DBU Jyllands disciplinærudvalg valgte torsdag at udelukke fodboldklubben FC Dansom fra turneringen efter en voldsepisode i en serie 3-kamp mod LKB Gistrup 23. maj.

Klubbens tre hold (7-mands, serie 5 og serie 3) er dermed taberdømt i alle deres kampe frem til sommerferien.

I kampen mod LKB Gistrup nikkede en af FC Dansoms serie 3-holds spillere en modstander en skalle sidst i kampen.

FC Dansom accepterer straffen.

- Umiddelbart mener jeg ikke, at denne episode skal gå ustraffet hen. Vi er faktisk glade for, at straffen ikke er så hård, som vi havde frygtet. Jeg var bange for, at vi fik en lang karantæne og aldrig fik lov at spille videre. DBU Jylland har sat et eksempel, og det er jeg sådan set tilfreds med, siger holdleder Charmarke Hassan Jama Omar.

FC Dansom skal nu prøve at overbevise DBU Jylland om, at klubben kan styre sine spillere og tilskuere.

- Vi har givet dem en mulighed for at sende noget ind og fortælle, hvordan de vil sikre, at sådan noget ikke sker igen. Vi vil lægge vægt på, at klubben stiller os nogen garantier, der overbeviser os om, at kampe med FC Dansom bliver spillet under forhold, som dommere, modstandere og tilskuere synes er sjove, siger Ole Frandsen.

Klubben har indtil 10. juni til at sende sin redegørelse ind, ellers får FC Dansom ikke lov at stille op i turneringen igen.

Læs mere i Nordjyske Plus

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.