Fed musikfestival

Musikfestival samlede 200 fra hele Nordjylland

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALLUND:"Det er Hammer Hammer Fedt". Orkestret Møllebanden fra Møllefonden i Brønderslev fik alle til at klappe i takt og danse til sangen, da der tirsdag blev holdt musikfestival på aktivitets- og samværstilbuddet Møllegården i Hallund.

Omkring 200 unge fra kollega-institutioner i hele Nordjylland deltog i musikfestivalen, hvor det ene band efter det andet indtog scenen.

- Det er bare en fed fest, lyder det fra Helene Bundgaard fra Brandur Allé i Brønderslev, der er én af deltagerne i festen. Jeg har glædet mig meget til denne dag. Så skal der nemlig danses.

Møllebanden, der har de professionelle musikere Benny Hjulskov og Jens Ole Nielsen som tovholdere, spiller alle de kendte numre, som de unge kender.

Der var ønsker om at høre "Kvinde min" og "Susan Himmelblå", og de blev opfyldt.

Som rosinen i pølseenden optrådte Møllegårdens Rockband, der netop i går udgav en ny cd "Så er vi her igen". Bandet har forberedt udgivelsen siden i efteråret, og det var da også numre herfra, der var på programmet.

I øvrigt har Møllegårdens Rockband været så heldig at få lov til at indtage scenen på Sølund Festival i begyndelsen af juni.

Leder af Møllegården, Peter Svendsen, fortæller, at der typisk holdes musikfestival hvert andet år.

- Det er svært at finde plads i kalenderen, idet vi jo også er med i projektet" Kultur der dur’", hvor der er en stribe aktiviteter rundt om i Nordjylland.

- De unge har virkelig en masse tilbud, de kan deltage i, og det holder de meget af, tilføjer Peter Svendsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.