Fejrede 80 år med fodbold

Thorup IF holdt jubilæum og holdt Thorup Cup

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THORUP:14 hold deltog i weekenden i Thorup Cup, hvor Thorup IF (TIF) samtidig markerede klubben 80 års jubilæum. Derfor var der både fodbold og andre aktiviteter på programmet.

Efter at det lyseblå foreningsflag var hejst, holdt borgmester Mikael Klitgaard en tale, hvor han bl.a. fortalte om sin tilknytning Thorup og TIF.

- Dette er ganske vist ikke Rio, men er alligevel en begivenhed, som trækker folk langvejs fra til Thorup. De drivende kræfter i klubben skal have stor tak, fordi de har skabt rammerne for denne begivenhed, sagde borgmesteren.

Formanden for TIF, Elmer Kiilerich, havde forinden informeret om turneringen og forskellige praktiske forhold bl.a. med hensyn til de begrænsede omklædnings- og toiletforhold. Han sluttede med følgende formaning:

- Husk at i dag er det kun for sjov!

For sjovt var det bestemt, det var tydeligt at mærke, og mange af de unge deltagere på de forskellige hold med meget spøjse navne så hinanden for første gang siden sidste år. Der var adskillige gensyn, som forøgede den positive og humørfyldte atmosfære, som det hele blev afviklet i.

Der blev spillet syv-mands fodbold i fire puljer, hvorefter der var semifinaler og til sidst en finale, hvor vinderen blev holdet Legend of Boom, som er et blandet hold, hvoraf de fleste er folk, der tidligere har spillet i serie 4 i Thorup.

Andenpladsen gik til holdet FC United, som udspringer af lærerseminariet i Aalborg, mens der blev en delt tredjeplads til de to hold BG Bedste Bawlers fra Dronninglund Ggymnasium og Kaffeklubben, som består af spillere der stammer fra Aalborg og bor rundt omkring.

Baker Company, som er en lokal restaurerings- og historieformidlingsgruppe, var mødt op med amerikanske militærkøretøjer fra tiden omkring 2. verdenskrig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.