Fem købere i kamp om milliongrund

Kommune i dialog med én byder om salg af grund til mindst 33 millioner kroner

Fem bydere kæmper om at slå kløerne i denne grund på hjørnet af Universitetsboulevarden/Sohngårdsholmsvej, der har en mindstepris på 33 mio. kr. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Fem bydere kæmper om at slå kløerne i denne grund på hjørnet af Universitetsboulevarden/Sohngårdsholmsvej, der har en mindstepris på 33 mio. kr. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Kommunen er i øjeblikket i dialog med en af fem bydere, der gerne vil slå kløerne i grunden på hjørnet af Universitetsboulevarden og Sohngårdsholmsvej.

- Der er på nuværende tidspunkt en dialog med én af byderne. Vi holder kortene tæt ind til kroppen, for der er nogle forhold, der ikke er afklaret, uden at jeg kan gøre det mere specifikt, siger Hans Henrik Henriksen (S).

Grunden har været i offentligt udbud, og fem bydere kæmper om grunden, som kommunen venter mindst skal indbringe 33 mio. kr.

- Vi er ikke under i hvert fald, siger rådmanden om salgsprisen, der skal gå til at finansiere +Bus-projektet.

Grunden må rumme byggeri på op til 12.500 kvadratmeter, og køberen må bl.a. opføre en dagligvarebutik, en restaurant, evt. med drive-in, samt mindre servicevirksomheder og butikker på maksimalt 150 kvadratmeter hver og ikke mindst op til 10.000 kvadratmeter boliger.

- Det er en kombination af almene boliger og noget fastfood i en eller anden form. Alle fem bydere har haft det med i en eller anden pakke, siger rådmanden, der ikke vil ud med, hvilke fastfoodkæder der er med.

Hjørnegrunden har tidligere givet anledning til debat, da blandt andet S og DF ville sikre, at der ikke etableres en burgerrestaurant på grunden, der er placeret lige ved siden af Aalborghus Gymnasium. Rådmanden vurderer ud fra de indkomne bud, at byderne har lyttet til de politiske signaler.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.