Biblioteker

Feriebøger fiks og færdigt

På Jammerbugt Bibliotekerne kan man i år bestille en bogpose, skræddersyet til ens behov

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er nok at vælge mellem, så ingen behøver kede sig på ferien, mener man på bibliotekerne i Jammerbugt Kommune.

JAMMERBUGT:Det er sommerferie - og der er pludselig næsten al tid i verden til at fordybe sig i yndlingsforfatteren, nærhøre favoritbandet eller måske hygge sig med yndlingstegneserien.

Og nu kan man få alle favoritterne leveret samlet i en sommerpose. Bibliotekarerne rundt om på Jammerbugt Biblioteker er nemlig kommet så meget i sommerhumør, at de er parat til at give en ekstra hånd med at få fundet den helt rigtige sommerlekture til hele familien og pakke det hele i en pose, der kan afhentes på det lokale bibliotek.

- Mulighederne er utallige, siger bibliotekarerne Berit Bjørn fra biblioteket i Brovst og Kirsten Kromann Nøhr og Birgitte Poulsen fra Aabybro Bibliotek.

Helt praktisk foregår det sådan, at låneren kontakter biblioteket enten via telefon, bibliotekets hjemmeside, eller møder op på biblioteket med sine ønsker senest fem dage før afhentning.

Ud fra disse oplysninger vil biblioteket pakke en sommerpose, der matcher lånerens ønsker og behov. Materialerne kan som altid lånes i en måned.

Tilbuddet gælder alle biblioteker i Jammerbugt Kommune.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst