Festdag hos udsatte

Beboerne på Sebbersundvej har svært ved at forstå, hvorfor de er på en liste over udsatte boligområder. Onsdag var en ren festdag.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG ØST: Boligforeningen Vanggårdens afdeling 8 i Aalborg Øst er fast inventar på Boligministeriets lise over udsatte boligområder i Danmark. Sådan ser det også ud på den opdaterede liste, som blev offentliggjort 1. oktober. Men mange af beboerne opfatter ikke selv deres kvarter som et udsat boligområde - i folkemunde bedre kendt som ghetto.

Onsdag blev en ny legeplads i området indviet af lokale børn. Den er bygget med hjælp fra beboere i området, som selv har taget fat med redskaber og skovle.

- De siger, at der er så meget ballade, men det har jeg aldrig oplevet, bemærker beboer Søren Jacobsen, som har haft adresse på Sebbersundvej i 20 år og frivilligt er flyttet til området.

Søren Jacobsen bakkes op af den socialdemokratiske borgmesterkandidat Thomas Kastrup-Larsen, som var med til indvielsen. Han genkender heller ikke billedet af Sebbersundvej som en ghetto.

- Jeg mener, at listen bør afskaffes. Her er folk indstillet på at gøre en indsats selv,

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.